• by: Finexa
  • April 30th, 2021
  • Category:

Wie is Seamore?


Kent u Seamore al? U hoorde misschien al van onze nieuwe (virtuele) collega via onze nieuwsbrief. Of doet de naam Seamore niet meteen een belletje rinkelen? Wij geven graag een korte introductie van onze kersverse collega, want hij verdient wat extra uitleg. Wij vertellen wat onze virtuele assistent voor u als ondernemer kan betekenen.

Minimaliseer uw mailbox

Een overvolle inbox, wij kunnen ervan meespreken. Seamore stuurt een deel van het overbodig mailverkeer weg van uw mailbox. Hij kent het antwoord op zo’n 350 veelgestelde vragen over boekhouden en ondernemen. Een snelle oplossing van een dringende vraag is slechts één chatbericht vandaan. Vindt u geen antwoord op uw vraag of heeft u toch liever persoonlijk advies? Seamore plant binnenkort op enkele minuten een face-to-face afspraak met één van onze collega’s. 

Bespaar tijd met flows

Seamore verzamelt gegevens voor allerlei zaken via een gebruiksvriendelijk chatgesprek. Wij sturen u een link naar de flow en u vult de nodige gegevens in binnen enkele minuten. Hij onthoudt alle gegevens, waardoor u nog meer tijd bespaart als u in de toekomst met hem chat.

Naast de routinematige processen als de voorbereiding van de personenbelasting helpt Seamore ook bij processen als een adreswijziging of inschrijving van een nieuwe bedrijfswagen, om het aanleveren van gegevens nog makkelijker te maken voor u.

Uw cijfers binnen duimbereik

Seamore is binnenkort gekoppeld met Clearfacts, u kan uw cijfers vanaf dan opvragen via een simpel chatbericht. Weten welke klanten nog moeten betalen of welke facturen u nog hebt openstaan? Contacteer Seamore binnenkort via chat en de klus is zo geklaard. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken bereikt u Seamore niet enkel op onze website, maar ook via Facebook Messenger.

Digitale to do lijstjes

Mail is onvermijdelijk, maar het hoeft geen obstakel te zijn. Momenteel leert Seamore hoe hij de communicatiestroom tussen jou als klant en ons als accountant kan verbeteren. 
In de toekomst zal hij in staat zijn to do’s toe te kennen. U kan to do’s toekennen aan ons en ook omgekeerd, om zo nog sneller alles in orde te krijgen voor u.

Hoe gebruik ik Seamore?

Momenteel kan u in contact komen met hem via twee wegen. Hij is permanent aanwezig via chat op onze website en op Facebook Messenger. Daar bereikt u hem voor algemene vragen, om binnenkort een afspraak te maken of uw cijfers te bekijken. 
Daarnaast sturen wij u regelmatig links naar de flows die u helpen bij boekhoudkundige processen.

Voer hier uw eerste gesprek met Seamore

 

Finexa Accountancy logo
Als accountants en adviseurs zijn we een gedreven klankbord van onze ondernemers. We leven ons in, denken mee en adviseren. Finexa staat voor een advies op maat van de ondernemer in duidelijke, klare taal volgens de hoogste kwaliteit.

Kantoor Oostende

059/21.25.00

Boogschuttersstraat 2
8400 Oostende

Kantoor Brugge

050/39.69.39

Xaverianenstraat 32
8200 Brugge
ITAA LOGO